Hårdrock

Från Nissepedia
Hoppa till: navigering, sök
Hårdrock avnjutas normalt på picturedisc
Hårdrock är ett slags sjukt rå rock för den lite tuffare publiken, men det är mycket mer än så. Det är vänskapsband som sträcker sig över kontinentalplattor och en lukrativ marknad för de som broderar backpatches. Hårdrockaren är en person som går sin egen väg och inte låter sig kuvas av samhällets normer och förväntningar. Medan samhället talar arbetslinjen, amorteringar och anställningsbarhet bara garvar hårdrockaren, bär jeansshorts och lyssnar på Saxon. Detta särskiljer hårdrockaren från andra invånare i den semirurala bruksort där hen bor. Men den kanske tydligaste sak som skiljer hårdrockaren från vanliga människor är de picturediscs som hen lägger sina surt förvärvade pengar på. För den genomsnittliga människan är en picturedisc en lite fånig och ofta betydligt sämre skiva i jämförelse med normala plattor, men inte för hårdrockaren, som sätter värde på att kunna ta fram skivan och njuta av den genom att titta på den coola och lite skrämmande bilden.Hårdrockare i utbildningsvärlden

Hårdrockaren är i regel en bra student i de flesta akademiska ämnen eftersom hårdrockaren letat sig till akademin pga sitt intresse för medeltiden, nordiska språk osv och har skaffat sig språkkunskaper genom att läsa liner notes och analysera låttexter medan andra studenter sprungit på disco och fjantat sig. Paradoxalt nog är det som hindrar hårdrockaren från en akademisk karriär det faktum att hen är upptagen just med att läsa liner notes, analysera låttexter, titta på picturediscs och klippa av ärmar och ben på div denimplagg.

Trivia

Ingen hårdrockare har någonsin kallat AC/DC för AC/DC, Judas Priest för Judas Priest, Black Sabbath för Black Sabbath eller Iron Maiden för Iron Maiden - för hårdrockaren är det DC, Priest, Sabbath och Maiden som gäller.